Nissan Note Owners Forum banner

1 - 12 of 12 Posts

·
Registered
Joined
·
649 Posts
Discussion Starter #1
Slight issue in that over the last week or so the site has been loading very slowly for me.
When opening the site and loading different pages.
Done the usual to try and compensate, ie clear cache etc etc, but still slow loading.
 

·
Super Moderator
Joined
·
50 Posts
Theres been quite a bit of updating work being done recently so it should be back to full speed soon....and some improvements to boot.

Paul
 

·
Super Moderator
Joined
·
50 Posts
Nope, your phone is fine...I know the tech guys are upgrading the spam tools also as a lot of their sites are being hit by spammers....not the usual ones, but the big companies in China who are paid to put ads for clients and have sophisticated spam blocking dodging software.

Apologies for inconvenience guys but all should be sorted soon.

I'll keep everyone updated if I hear more.

Paul
 

·
Administrator
Joined
·
90 Posts
Hello all,

Sorry for the delayed response on a reply we have a bit of a backlog.

We will be rolling out some performance updates over the next few weeks to resolve the speed issues and are currently making some tweak to the spam settings with weekly releases.

Note some reCaptcha updates were released today so it should help with the spam.

Once those are resolved we will start working again on bugs and new features.

Jeff M
 

·
Registered
Joined
·
46 Posts
Yes done that, I've reloaded the the page from another browser and now its ok. Thanks for your help and quick reply.
 
1 - 12 of 12 Posts
Top